Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147 , zr.5610@primirest.cz
Nové obědové menu Primirest pro školní rok 2022-2023
Jídelní lístek 20. 5.- 24. 5.2024
Změna jídelníčku vyhrazena.
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Pórková s kapáním A: A: 1a,3,7 | Zeleninové rizoto, strouhaný sýr, přízdoba A: A: 7,9 | Vepřová kýta pečená, vařené brambory, fazolové lusky na slanině A: A: 1a,9 | Kuřecí nudličky ve sladkokyselé omáčce se zeleninou stir fry, kuskus A: A: 1a,3,6 |
Úterý | Květáková s vejci a bramborem A: A: 3,7 | Svíčková na smetaně, domácí houskové knedlíky A: A: 1a,1c,3,7,9,10 | Zapečené těstoviny s mletým krůtím masem a zeleninou, přízdoba A: A: 1a,7,9 | Teplý salát z čočky beluga A: A: 9 |
Středa | Zeleninový vývar s jáhlami A: A: 9,12 | Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty, strouhaný tvrdý sýr A: A: 1a,3,7 | Pečené karbanátky z hovězího a vepřového masa, bramborová kaše, přízdoba A: A: 1a,1c,3,7 | Pečené ředkvičky a mladé brambůrky s tymiánem s tvarohem, přízdoba A: A: 7 |
Čtvrtek | Čočková A: A: žádné | Zapečené "Francouzské brambory" A: A: 3,7 | Vepřové Domažlické ragú s paprikovo-smetanovou omáčkou (hrášek, okurky, vejce), vařené těstoviny A: A: 1a,3,7,9,10 | Pohanka s pečenou červenou řepou a tymiánem, přízdoba A: A: 7 |
Pátek | Šumavská smetanová zelnice A: A: 1a,7,10,12 | Kynuté ovocné knedlíky s máslem a cukrem A: A: 1a,3,7 | Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou A: A: 1a,6 | Vepřový plátek na bylinkách, dušená rýže A: A: 1a,7,9 |