Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147 , zr.5610@primirest.cz
Nové obědové menu Primirest pro školní rok 2022-2023
Jídelní lístek 16.9.- 20.9.2024
Změna jídelníčku vyhrazena.
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Pórková s vejci A: A: 1a,3,7 | Kuře na smetaně, vařené těstoviny A: A: 1a,7,9,10 | Vepřové maso pěti vůní, jasmínová rýže A: A: 6 | Smažená brokolice, vařené brambory, domácí tatarská omáčka A: A: 1a,1c,3,7 |
Úterý | Zeleninová s bulgurem A: A: 1a,9,12 | Tilápie na bylinkách, bramborová kaše, přízdoba A: A: 4,7 | Maďarský vepřový pörkelt, domácí halušky A: A: 1a,3,7,9 | Grenadýrský pochod s cizrnou (brambory, těstoviny, paprika, cizrna) A: A: 1a |
Středa | Gulášová A: A: 1a | Trhané králičí maso na zelenině, mačkané brambory s petrželkou A: A: 7,9 | Tagliatelle s kuřecím masem a rajčaty A: A: 1a | Rýžová kaše s ovocným rozvarem A: A: 7 |
Čtvrtek | Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi A: A: 1a,9,12 | Zeleninové rizoto, strouhaný sýr, přízdoba A: A: 7,9 | Karbanátky pečené, vařené brambory s pažitkou, přízdoba A: A: 1a,1c,3,7 | Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, tříbarevné těstoviny A: A: 1a,3,7 |
Pátek | Zeleninová zapražená A: A: 1a,9 | Hovězí tokáň (dušené hovězí s rajským protlakem a paprikami), vařené těstoviny A: A: 1a,1c,9 | Kuřecí stehno pečené na kysaném zelí, domácí bramborové knedlíky A: A: 1a,3,7,10,12 | Pohanka s rajčaty a kari s koriandrem A: A: 6 |