Úvod    >   O škole   >  

Jídelníček

Čísla pod jídlem představují potravinové alergeny obsažené v porci.

 

     

Měsíc:

5/2018

 

Pondělí

​21. května 2018

Úterý

​22. května 2018

Středa

​23. května 2018

Čtvrtek

24. května 2018

Pátek​

25. května 2018

Snídaně

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Volný výběr dle snídaňového menu

Polévka

Cibulová polévka s bramborami
A: 1,7

Kapustová polévka
A: 1

Kmínová polévka s vejcem
A: 1,3,9,12

Zelná polévka s klobásou
A: 1,7,9,10,12

Slepičí polévka se strouháním
A: 1,9

Hlavní
jídlo
I.

Vepřový přírodní řízek, dušená zelenina, vařené brambory
A: 1,7

Kuře Tabaco, šťouchané brambory s jarní cibulkou
A: 7

Vepřový paprikáš, vařené těstoviny
A: 1,3,6,7,10

Hovězí cikánská pečeně, houskové knedlíky
A: 1,3,6,7,10

Vepřové plátky po staročesku se žampiony a koprem, dušená rýže
A: 1,7,9,10,12

Hlavní
jídlo
II.

Filé z tresky s hořčicovou omáčkou, citronový kuskus
A: 1,3,4,7,9,10,12

Šunkové flíčky zapečené, kyselá okurka
A: 1,3,7,10

Uzená krkovice, čočka na kyselo, kyselá okurka
A: 1,10

Kebabčata po bulharsku z mletého masa, vařené brambory (rajčata, cibule)
A: 1,3,6,7,10

Kuřecí prsa špikovaná suš. rajčaty, bramborová kaše
A: 7,10

Hlavní
jídlo
III.

Milánské špagety, sýr
A: 1,3,7

Zeleninové rizoto, sýr, kyselá okurka
A: 1,7,9,10,12

Řecké brambory s balkánským sýrem a olivami
A: 1,7,10

Krupicová kaše s kakaem a máslem
A: 1,7,10

Zapečená brokolice s parmazánem, salát z čínského zelí se zálivkou
A: 1,3,7,10

Školní program

Paprika
A:

Červená řepa
A: 

Okurkový salát
A:

Ovocný tvaroh
A: 3,7

Mrkev
A: 

Večeře

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

Dle denní nabídky

*

Změna jídelníčku vyhrazena.                

Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147

 

 

 

×