Vaše přání a připomínky s Vámi prokonzultuje: Karel Frič - vedoucí závodu, tel.: 731 438 147 , zr.5610@primirest.cz
Nové obědové menu Primirest pro školní rok 2022-2023
Jídelní lístek 6. 5.- 10. 5.2024
Změna jídelníčku vyhrazena.
Polévka | Hlavní jídlo I. | Hlavní jídlo II. | Hlavní jídlo III. | |
---|---|---|---|---|
Pondělí | Brokolicový krém s krutony A: A: 1a,7 | Rizoto z krůtího masa, strouhaný sýr A: A: 7,9 | Vepřová pečeně, baby karotka na másle, šťouchané brambory s jarní cibulkou A: A: 1a,7,9 | Kukuřičná polenta s grilovanou zeleninou A: A: 7 |
Úterý | Hrachová polévka s petrželkou A: A: žádné | Špagety s hovězím masem a rajčaty, sypané sýrem gran Moravia A: A: 1a,3,7 | Kuřecí steak pečený na bylinkách, dušená rýže A: A: žádné | dušený špenát, vařené brambory, vařené vejce A: A: 1a,3,7 |
Středa | Array A: Array | Array A: Array | Array A: Array | Array A: Array |
Čtvrtek | Zeleninový vývar s pohankou A: A: 7,9,12 | Rybí filé (tilápie) pečená na másle s bylinkovým olejem, bramborová kaše, přízdoba A: A: 4,7 | Segedínský guláš, domácí houskové knedlíky A: A: 1a,3,7,9,10,12 | Květákové placky se sýrem, bylinkový dip, zeleninový míchaný salát A: A: 1d,3,7 |
Pátek | Gulášová A: A: 1a | Mexické fazole na způsob huevos rancheros, vařené vejce A: A: 3 | Smažený holandský řízek, vařené brambory, přízdoba A: A: 1a,1c,3,7 | Krůtí guláš s houbami po myslivecku, dušená rýže A: A: 7,9 |